Wat is nou eigenlijk een natuurlijke zeep?

Gepubliceerd op 13 juli 2024 om 13:56

Wat is nou eigenlijk een natuurlijke zeep?

Een natuurlijke zeep is een zeer goede keuze voor onze huid en voor het milieu. Ze reinigen, hydrateren, bevatten minder irriterende stoffen, zorgen voor een natuurlijke PH waarde en laten een zachte, gladde beschermlaagje achter op de huid.

 

 

Welke soorten natuurlijke zeep zijn er?

Er zijn vele soorten natuurlijke zepen zoals: Aleppo zeep, Algenzeep, Aloë Vera zeep, Afrikaanse zwarte zeep, Calendula zeep, Ezelinnen en geitenmelk zeep, slakkenslijmzeep, Marseillezeep, propolis zeep, tea tree zeep, zwavelzeep.

Welke zeep is nou het beste?

Elke zeep heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en zo is er voor iedere huidtype en/of probleemhuid een geschikte zeep te vinden.

 

Hoe komen natuurlijke zepen aan hun kleur?

Dat kan komen door het toevoegen van bv bietensap of spinaziesap.Maar ook blaadjes van planten of mica pigment. Het is een natuurlijjke pigmentpoeder. Mica wordt volledig uit mijnen gemijnd. Mica is dus 100 % een natuurlijk product en heel fijn om te gebruiken.

 

Waar kan ik een goede natuurlijke zeep kopen?

Een goede natuurlijke zeep is te koop bij o.a.. Natuurdrogisterijen en op internet. Zie mijn webshop lichaamsverzorging (groene button hieronder), het is ook af te halen in Stadskanaal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.